U bevindt zich hier: Thuisverpleging  >  Over thuisverpleging

Over thuisverpleging

Thuisverpleging Dunecluzewil de beste zorgen en service bieden aan alle zorgbehoevenden thuis, voor jong en oud. Onze thuisverpleegkundige dienst tracht met haar ervaring een integrale oplossing te bieden aan zorgbehoevende mensen thuis die de voorkeur geven om thuis verzorgd te worden.

Ons team bestaat uit ervaren verpleegkundigen die dag in dag uit het beste van zichzelf geven aan alle patiënten in en rond de gemeente Koksijde. Dunecluze investeert permanent in kwaliteit door in te zetten op vorming en opleiding waardoor elke verpleegkundige kwaliteitszorg en ondersteuning kan bieden.

Troeven
  • Door onze ervaring ondersteunt ons team u op zowel verpleegkundig, medisch en psychologisch vlak in samenspraak met huisarts, specialist, ziekenhuis, mantelzorger, enz.
  • Een duidelijke communicatie tussen alle hulpverleners leidt tot de beste verzorging.
  • Wij werken met alle mutualiteiten.
  • Wij zoeken steeds naar de beste oplossingen voor elke zorgbehoevende, ook als over een tijdelijke oplossing gaat wanneer de partner of mantelverzorger tijdelijk afwezig is.
Wenst u meer informatie?

Dan kan u in onze brochure meer lezen. We geven u graag een antwoord op al uw vragen en de werking van onze dienst thuisverpleging. Contacteer ons vrijblijvend voor een bezoek of kom langs in het Woonzorgcentrum Dunecluze.

Download de brochure
Contacteer ons