U bevindt zich hier: Maaltijdservice

Maaltijdservice

Elke dag serveren wij vers bereide maaltijden in het Woonzorgcentrum Dunecluze. Elke bewoner van Dunecluze, Doornhuys en Maartenoom kan elke dag genieten van een gezonde en verse maaltijd zowel ‘s middags als ’s avonds. Daarnaast verwelkomen we ook alle senioren uit Koksijde die niet in Dunecluze verblijven om te komen genieten van onze middagmaaltijden.

Voor alle bewoners van Dunecluze en Doornhuys

Dunecluze biedt van maandag tot zondag maaltijden aan voor onze bewoners. Op onze website kan u tijdig het weekmenu bekijken.

Voor alle senioren uit Koksijde

Het Sociaal Huis en woonzorgcentrum Dunecluze bieden in samenwerking warme maaltijden aan aan senioren uit Koksijde. Op die manier willen we hen een warme maaltijd verzekeren en tegelijk mensen uit hun sociaal isolement halen.
 
Dunecluze biedt dagelijks maaltijden aan voor senioren vanaf 65 jaar die hun gewoonlijk verblijf hebben in Koksijde. De maaltijd kan genuttigd worden in het cafetaria van Dunecluze om 12 uur. Een warme maaltijd kost € 11/maaltijd. Hierin is inbegrepen: soep, hoofdgerecht, dessert en water of tafelbier. Andere dranken kunnen genuttigd worden, mits betaling ter plaatse. 

Reserveren is steeds noodzakelijk vóór vrijdag 13u voor de komende week (week =maandag tem zondag).              

Kosteloos annuleren kan tot 12u 's middags voor de dag erna via : info@dunecluze.be

Bekijk het menu van de dag