U bevindt zich hier: Nieuws  >  Maaltijdservice voor senioren

Maaltijdservice voor senioren

27 jun 2022
Maaltijdservice voor alle senioren woonachtig te Koksijde

Elke inwoner van Koksijde die ouder is dan 65 jaar kan elke middag genieten van een gezonde en verse maaltijd in de cafetaria van woonzorgcentrum Dunecluze.

Een middagmaal kost € 9,5/p.p. Hierin is inbegrepen: soep, hoofdgerecht, dessert en water of tafelbier. Andere dranken kunnen genuttigd worden, mits betaling ter plaatse. 

Eerste reservatie

Reserveert u voor de eerste keer? Dan vragen wij u eerst met uw elektronische identiteitskaart langs te gaan in het Sociaal Huis Koksijde. Alleen wanneer u bent ingeschreven in het Sociaal Huis, kunt u gebruik maken van deze maaltijdservice. 

Reserveren van maaltijden kan via de website van Dunecluze : www.dunecluze.be/Maaltijdservice

Daar vult u uw gegevens in en selecteert u voor welke dag u wenst te eten (menu is voor elke dag van de week ook zichtbaar op de website). Ondervindt u problemen bij het reserveren? Aarzel dan niet om het onthaal van Dunecluze te bellen : 058 533 900 (bereikbaar van maandag tem vrijdag van 8u tot 17u).

Het Sociaal Huis staat ook steeds klaar om u te begeleiden bij de reservering online. Hiervoor kunt u terecht aan het loket.

We vragen u steeds te reserveren ten laatste op vrijdag vóór 13u, voor de week erop (week = maandag t.e.m. zondag). 

Annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 24u op voorhand via het onthaal : info@dunecluze.be

Annuleren voor een maaltijd op zaterdag/zondag/maandag? Kosteloos annuleren kan tot de vrijdag 12u.

Start maaltijd 12u

De maaltijdservice start elke dag om 12u in de cafetaria van Dunecluze. Wij vragen u dan ook om stipt aanwezig te zijn. Bij de ingang van de cafetaria ligt een namenlijst die u kan aftekenen als bewijs van aanwezigheid.

Facturatie

U ontvangt van het Sociaal Huis per maand een afrekening die u via overschrijving kan voldoen.

Vragen?

Heeft u hierover nog vragen, aarzel dan zeker niet om het onthaal van Dunecluze te contacteren: 058 533 900 of info@dunecluze.be.