U bevindt zich hier: Nieuws  >  'Ons hart klopt voor u!'

'Ons hart klopt voor u!'

01 dec 2020
Ons hart klopt voor u

Ons woonzorgcentrum neemt deel aan de campagne 'Ons hart klopt voor u', een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepel waartoe wij behoren.

Hiermee willen we tonen dat wij ons, met hart en ziel, inzetten om onze bewoners met de best mogelijke en veilige zorg te omringen. Door deel te nemen aan “Ons hart klopt voor u” tonen we aan de buitenwereld én aan elkaar dat wij kwaliteitsvolle en betrouwbare ouderenzorg vanuit het hart aanbieden. Hiermee willen we een tegengewicht bieden voor de vaak negatieve berichtgeving over de ouderenzorg.

“Ons hart klopt voor u” bestaat uit een logo/baseline, een website en 6 engagementen die wij als zorgvoorziening onderschrijven: 

• In Dunecluze krijgt u persoonlijke zorg: afgestemd op uw noden, want ons hart… klopt voor u

• In Dunecluze vindt u een hartelijke thuis: we creëren een veilige, warme en vertrouwde omgeving en bouwen zo mee aan een nieuwe thuis

• In Dunecluze werken warme, gemotiveerde én deskundige mensen: zij geven echt om u en om elkaar

• In Dunecluze bespreken we uw zorgtraject zoveel mogelijk in dialoog: zowel met u als met uw naasten

• In Dunecluze staan uw levenskwaliteit en uw welzijn centraal: we gaan er steeds respectvol en verantwoordelijk mee om

• In Dunecluze gaan al onze inkomsten naar uw zorg én onze medewerkers: dat is de kern van ons sociaal ondernemerschap. We gaan samen met al onze medewerkers voor echte levenskwaliteit in een veilige zorgomgeving. Want ons hart klopt voor u!

Alle voorzieningen met het label “Ons hart klopt voor u” zijn aangesloten bij Zorgnet-Icuro, een Vlaams netwerk van zorgcentra die kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke zorg vanuit het hart bieden. Meer info op : www.onshartkloptvooru.be