U bevindt zich hier: Nieuws  >  Aangepaste bezoekregeling vanaf maandag 26 april

Aangepaste bezoekregeling vanaf maandag 26 april

22 apr 2021

Beste familieleden, partners,

Na een succesvolle vaccinatie bij bewoners, medewerkers én vrijwilligers trachten we stilaan het ‘normale’ leven terug op te pikken. Het blijft natuurlijk, ook voor ons, voortdurend zoeken naar een goed evenwicht tussen het mentale welzijn van de bewoners én hun veiligheid.

MAAR naar aanleiding van het laatste interne overleg kunnen we volgende versoepelingen mogelijk maken vanaf maandag 26 april 2021 :

2 WISSELENDE BEZOEKERS (ELKE MAANDAG OM 12u WISSEL) :

  • Vanaf maandag 26/4 vervalt de regel van 1 vaste en 1 wisselende bezoeker en versoepelen we naar 2 wisselende bezoekers die élke week gewijzigd mogen worden. Op deze manier is het voor de bewoner mogelijk om méér familie te zien. 

 Indien u 1 of 2 NIEUWE bezoekers wenst door te geven, vragen wij u om dit steeds op maandag vóór 12u door te mailen naar het onthaal : info@dunecluze.be. Indien we geen mail of telefoon krijgen blijven de huidige vaste bezoeker en wisselende bezoeker ongewijzigd. 

BEZOEK IN OPENLUCHT

  • Vanaf maandag 26/4 mag je opnieuw met 10 mensen in buitenlucht samenkomen (i.p.v. de huidige 4).

OPNIEUW DIENSTOVERSCHRIJDENDE ACTIVITEITEN

  • Bepaalde dienst overschrijdende activiteiten (activiteiten met bewoners van de 3 diensten) mogen opnieuw van start gaan.

Maar mogen we aan IEDEREEN vragen om de hygiënische maatregelen te blijven volgen, want we merken dat na 1 jaar corona dat er een bepaalde nonchalance optreedt bij bezoekers. 

Concreet betekent dit : 

  • Mondmasker plicht in gans Dunecluze (ook in de kamer).
  • Verplichte registratie aan ingang.
  • Handen ontsmetten bij betreden en verlaten van woonzorgcentrum.
  • Bezoek mogelijk tussen 13u30 en 16u30
  • 1 bezoeker tegelijkertijd op kamer
  • Geen bezoek toegelaten in de leefzaal, alleen in kamer.

Ondertussen blijven het ergo-team en onze vrijwilligers bezig om de bewoners een kwaliteitsvolle dagbesteding aan te bieden. Check zeker de foto’s op de website en ons huismagazine Ut De Cluze over het reilen en zeilen in ons huis.

Volgende week dinsdag 27/4 worden de bewoners ook getrakteerd op een live muziekoptreden!

Wil je graag op de hoogte zijn van alle komende activiteiten in ons huis? Check dan zeker de activiteitenkalender op onze website die wekelijks wordt aangevuld (https://www.dunecluze.be/Woonzorgcentrum/Activiteiten/Kalender)