U bevindt zich hier: Nieuws  >  Nieuwe bezoekregeling vanaf maandag 24/8

Nieuwe bezoekregeling vanaf maandag 24/8

21 aug 2020


-    U mag opnieuw vrij op bezoek komen , van maandag t.e.m. vrijdag, tussen 13u30 en 16u30 en hoeft ons daarover vooraf niet in te lichten. Uiteraard vragen wij nog steeds een “Verklaring Op eer” in te vullen waardoor het voor ons wel traceerbaar is (bij een mogelijke besmetting) wie op bezoek is geweest. Mogen wij u dan vragen om zeker deze “Verklaring op eer” zo volledig mogelijk in te vullen (naam + adres + telefoonnummer).  Wij vragen u wel nog steeds om Dunecluze te verlaten ten laatste om 16u30. Bezoek in het weekend is voorlopig nog steeds niet mogelijk.

-    U draagt tijdens het ganse bezoek uw mondmasker en houdt dit masker ook gedurende het ganse bezoek aan. 

-    U mag met maximum 2 personen een bezoek brengen aan de bewoner. Kinderen onder de 12 jaar zijn steeds welkom in ons huis maar het spreekt voor zich dat ook zij niet zomaar vrij mogen rondlopen in de gangen en dus steeds dicht bij de ouders moeten blijven. Huisdieren zijn (voorlopig) nog steeds niet toegelaten.

-    Wandeling buiten is toegestaan. We vragen u na uw wandeling om een bijkomend formulier in te vullen waarop u aanduidt met welke externe mensen u bent in contact geweest tijdens uw wandeling. Zo kunnen we op een efficiënte manier aan contact tracing doen, indien er sprake is van een positieve besmetting. We vragen om dit formulier eerlijk in te vullen.

-    Bezoekers die reeds een afspraak hadden gemaakt voor de cafetaria of voor een wandeling, mogen vrij langskomen tussen 13u30 en 16u30. U mag dus vroeger langskomen dan het uur dat u aan het onthaal had doorgegeven.

Vóór bezoek : 

-    Bij de ingang (achteraan gebouw - Gladiolenlaan) vragen we volgende zaken :  
•    Uw temperatuur wordt gemeten
•    We controleren of u een mondmasker draagt. Indien u hierover niet beschikt, kunt u aan de ingang een chirurgisch mondmasker kopen aan €1/stuk.
•    Uw handen moeten worden ontsmet
•    Een verklaring op eer in te vullen (het spreekt voor zich dat, als u symptomen vertoont, u het bezoek onmogelijk kan verder zetten, dit om de veiligheid van onze bewoners te bewaren).

Tijdens bezoek : 
-    Wij vragen u om gedurende het ganse bezoek uw mondmasker te dragen (neus en mond moeten bedekt zijn)! 
-    Wij vragen u om zoveel als mogelijk de social distance te bewaren met de bewoners, medewerkers en andere bezoekers. Wie zich hier niet aan houdt, zullen we helaas moeten vragen het bezoek vroegtijdig stop te zetten.
-    Het is nog steeds niet toegelaten om de leefzaal te betreden, bezoek gaat alleen door in de kamer van de bewoner!
-    Indien u dit wenst (en het weer het toelaat) mag u ook buiten gaan wandelen met uw familielid, gelieve dan steeds de verpleegkundige op de hoogte te brengen. Horecabezoek bij een wandeling laten we toe MAAR we vragen u, zoveel als mogelijk, HORECA te bezoeken waar u buiten kunt zitten, en dit met voldoende social distance van andere horeca klanten.
-    Max 2 bezoekers + 1 bewoner in één lift.
-    Onze cafetaria blijft nog steeds gesloten.

Na bezoek : 
-    U neemt de bezoekerslift en gaat via de hoofdingang (langs het onthaal) terug naar buiten.

Dank voor uw vertrouwen en volg a.u.b. ook verder alle hygiënische maatregelen, voor uzelf en uw dierbaren.

Met vriendelijke groeten,

Jan Nagels
Directeur

 

woonzorgcentrum ¦ thuisverpleging ¦ kortverblijf ¦ assistentiewoningen ¦ dementieloket
Ter Duinenlaan 35, 8670 Koksijde    www.dunecluze.be

Telefoon algemeen: +32 (0)58 533 900    info@dunecluze.be

Telefoon thuisverpleging: +32 (0)58 533 933