U bevindt zich hier: Nieuws  >  Skype sessies vanaf maandag 16 maart 2020

Skype sessies vanaf maandag 16 maart 2020

13 mrt 2020

Omdat wij beseffen dat iedereen heel graag op de hoogte wil blijven over de gezondheidstoestand van hun moeder/vader, grootmoeder/grootvader,...plannen we Skype gesprekken vanaf maandag 16 maart 2020. 
Vanaf maandag 16 maart om 8u30 kunt u een Skype gesprek (15min), telefonisch reserveren (onthaal open tijdens kantooruren : 058 533 900). Deze Skype gesprekken zullen plaats vinden van maandag tot vrijdag tussen :
- 10u en 11u30  
- 14u tot 16u
Hiervoor moet u uw naam + mail adres + telefoonnummer doorgeven + voorkeur datum en uur. Wij sturen u dan een mail met een link die je zal kunnen openen op het moment jouw Skypegesprek gepland is.
We willen jullie als familie vooral op jullie gemak stellen dat we ons hier voor de volle 100% inzetten om het dagdagelijkse leven zo normaal als mogelijk te laten verlopen. Ons ergoteam heeft vandaag ook een filmpje gemaakt samen met de bewoners waarop jullie zullen kunnen zien dat we , ondanks de negatieve corona berichten , toch proberen positief te blijven en de sfeer er proberen in te houden! 
Het bezoek wordt door het Agentschap Zorg en Gezondheid niet toegelaten, maar uiteraard mogen jullie zeker briefjes, kaartjes,bloemen,... binnenbrengen die we kunnen overhandigen aan de bewoners.